Maniaczek_Polska Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Nick: Maniaczek Nick admina:ムMakkuム Długość bana: permamentny Data i godzina: 11.10.2019 20:41 Serwer: Only awp Powód bana: Czitujesz (wh) Mapa: awp lego 2 chyba oskarzył mnie o wh i mi dał bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 @ Makkurozpisz demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniaczek_Polska Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 mam komendę +cl_show_team_equipment która pokazuje nicki sojuszników i szczeliłem przez ścianę w sojusznika i admin powiedział że mam wh i czy się przyznaje powiedziałem że nie i dostałem perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Sam od siebie mogę dodać, że gracz gra długo na sieci i nigdy nie podejrzewałbym go o używanie jakichkolwiek wspomagaczy. Dodam również, że niedawno dodano aktualizację do csa, w której wyświetlają Ci się nicki graczy i możesz dokładnie wiedzieć gdzie się dana osoba może znajdować. Tym bardziej na tak małej mapie jaką jest awp_lego 2. Jeśli to zostanie potraktowane jako spam to z góry przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniaczek_Polska Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 aha zapomniałem ja strzeliłem w sojusznika mapę przed a na następnej mówili że mam wh i perma dostałem przepraszam za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Unban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi