Soniu199225 Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Ledwo wszedłem na serwer i odrazu Admini Danzyk I SKJ zaczeli mnie prowokować i wyśmiewać mapa "mirage" godz 17:00-17:20 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) Wzór I jeśli możesz to podaj rundę/minuty demka Edytowane 27 Września 2019 przez 7days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 27 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 nie zwróciłem na to uwagi która to była minuta i runda ale moim zdaniem admini nie powinni sie tak zachowywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNzYk Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Ja mówiłem tylko że sie na nas wypiąłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 27 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 od początku z SKJ zaczęliście nawiązywać do poprzedniej skragi na nas i wyzywaliście mnie od sprzedawczyka co mozna zobaczyć na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 27 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 13 minut temu, 7days napisał: Wzór I jeśli możesz to podaj rundę/minuty demka Nick : Słoniu Nick oskarżonego skj,Danzyk admini hns Opis sytuacje: ADMINI prowokują i wyśmiewają Dowod: mapa "mirage" godz 17:00-17:20 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Danzyk i SKJ wyśmiewają nawet z graczy, np. Ark0 który nie wiedział jak kupić vipa. Jeśli czytali regulamin to jest tam napisane, że jest zakaz wyśmiewania się z graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNzYk Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 A ty w tym momencie gern kłamiesz podaj dowody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 3 minuty temu, DaNzYk napisał: A ty w tym momencie gern kłamiesz podaj dowody Obejrzyj ostatnie demka z nuke, nie wiem kiedy to było dokładnie, ale on chyba sam może to potwierdzić, SKJ często mówi "Ty sie nie odzywaj bo nie wiesz nawet jak vipa kupić" a ty sie z tego smiejesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 5 minut temu, GerN napisał: Danzyk i SKJ wyśmiewają nawet z graczy, np. Ark0 który nie wiedział jak kupić vipa. Jeśli czytali regulamin to jest tam napisane, że jest zakaz wyśmiewania się z graczy. Ok, przytoczę że my z Danzykiem powiedzieliśmy mu że wchodzi na forum w dział sklep i tam kupuje VIP/SVIPA czy klredyty, także nie kłam, bo jesteś zawistną i toksyczną osobą. Co do skargi. Zaczęło się od tego ze wbiłeś na serwer i z danzykiem rozmawialiśmy o leonie, sprawa wyglądała tak że, któryś z nas powiedział że się kumplujesz z leonem Ty oczywiście zacząłeś zaprzeczać, to po prostu powiedziałem że mam Cię w poważaniu tak samo jak leona, a Ty zacząłeś sadzić wulgaryzmami w naszą stronę, po czym wyszedłeś z serwera. Także jedyną toksyczną osobą tutaj jesteś Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) 6 minut temu, SKJ napisał: Ok, przytoczę że my z Danzykiem powiedzieliśmy mu że wchodzi na forum w dział sklep i tam kupuje VIP/SVIPA czy klredyty, także nie kłam, bo jesteś zawistną i toksyczną osobą. Serio? Po co wy to robicie? Po prostu nie nadajecie się na admina. Dzbanzyk ostatnio często przeklina i obraża i zauważ że prawie każda skarga jest na was. Edytowane 27 Września 2019 przez GerN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNzYk Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Własnie wszystko wychodzi gern nazywanie mnie ''Dzbanzyk'' jest obrazą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 1 minutę temu, DaNzYk napisał: Własnie wszystko wychodzi gern nazywanie mnie ''Dzbanzyk'' jest obrazą Ale ja mogę robić co chce, wy się musicie pilnować. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 2 minuty temu, GerN napisał: Serio? Po co wy to robicie? Po prostu nie nadajecie się na admina. Dzbanzyk ostatnio często przeklina i obraża i zauważ że prawie każda skarga jest prawie na was. Po 1 nie obrażaj, po 2 byłeś tu adminem a zachowuejsz się gorzej jak ludzie z jb. I co z tego że są na nas skargi. Jedna była słuszna nawaliliśmy, spoko. Ale skoro kolega admin SŁONIU ma nam za złe że w tamtej skardze wina była tez i jego a jego kolega leon na niego nie złożył tylko na nas, to po prostu dodaliśmy że on też tam był. Generalnie mu powiedziałem że sprzedaje kolegów i mam go w poważaniu to to nie jest w żadnym stopniu prowokacja. A admin zachowuje się jak mały chłopiec. Mody zamknijcie to bo robi się nie potrzebny spam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 6 minut temu, SKJ napisał: Po 1 nie obrażaj, po 2 byłeś tu adminem a zachowuejsz się gorzej jak ludzie z jb. I co z tego że są na nas skargi. Jedna była słuszna nawaliliśmy, spoko. Ale skoro kolega admin SŁONIU ma nam za złe że w tamtej skardze wina była tez i jego a jego kolega leon na niego nie złożył tylko na nas, to po prostu dodaliśmy że on też tam był. Generalnie mu powiedziałem że sprzedaje kolegów i mam go w poważaniu to to nie jest w żadnym stopniu prowokacja. A admin zachowuje się jak mały chłopiec. Mody zamknijcie to bo robi się nie potrzebny spam. "Sprzedaje kolegów", mówisz, że jest przysłowiowym konfidentem? 1 Tak, spam. Przez Mikru, 27 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Powiem krótko Od czasu gdy skj dostał admina zrobiło sie 2razy wiecej skarg sam admin jest toksyczny prowokuje przyczepia sie do najmnijszej rzeczy nawet 1słowa bez mutacji nikt go nie lubi każdy go wyzywa jak go nie ma na serverze taka osoba nie powinna mieć admina co do danzyka podłapał teksty od skj i nie zachowuje sie dużo lepiej a i skj po co nawiązujesz do jb jak na hns nie jest wcale lepiej dziękie tobie . 1 Zielony kolor jest zarezerwowany dla moderacji na forum. Przez raven, 27 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Teraz, leon napisał: Powiem krótko Od czasu gdy skj dostał admina zrobiło sie 2razy wiecej skarg sam admin jest toksyczny prowokuje przyczepia sie do najmnijszej rzeczy nawet 1słowa bez mutacji nikt go nie lubi każdy go wyzywa jak go nie ma na serverze taka osoba nie powinna mieć admina co do danzyka podłapał teksty od skj i nie zachowuje sie dużo lepiej a i skj po co nawiązujesz do jb jak na hns nie jest wcale lepiej dziękie tobie . Polać mu. JSKJ 1 2 Spam! Jeszcze 1 taki prowokujący tekst i otrzymasz warna. Przez Secret_Service, 27 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Teraz, leon napisał: Powiem krótko Od czasu gdy skj dostał admina zrobiło sie 2razy wiecej skarg sam admin jest toksyczny prowokuje przyczepia sie do najmnijszej rzeczy nawet 1słowa bez mutacji nikt go nie lubi każdy go wyzywa jak go nie ma na serverze taka osoba nie powinna mieć admina co do danzyka podłapał teksty od skj i nie zachowuje sie dużo lepiej a i skj po co nawiązujesz do jb jak na hns nie jest wcale lepiej dziękie tobie . Mówisz? Czy może przypomnieć Ci jak się do mnie przymilałeś od samego początku? Nie lubią mnie? Ludzie bez mutacji i łamiący regulamin bo jestem rygorystyczny i nie pobłażam wam niczego. Jest to 2 łączona na mnie i na danzyka także gdzie tu 2x Więcej skarg. A Ty o toksycznosci się nie wypowiadaj bo to ile masz gagów na serwie to jest poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 1 minutę temu, SKJ napisał: Mówisz? Czy może przypomnieć Ci jak się do mnie przymilałeś od samego początku? Nie lubią mnie? Ludzie bez mutacji i łamiący regulamin bo jestem rygorystyczny i nie pobłażam wam niczego. Jest to 2 łączona na mnie i na danzyka także gdzie tu 2x Więcej skarg. A Ty o toksycznosci się nie wypowiadaj bo to ile masz gagów na serwie to jest poezja. Miałbyś dwa razy więcej gdybyś grał tyle co on, bo jego zachowanie przy twoim byłym to pikuś. 1 Spam! Przez Secret_Service, 27 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 1 minutę temu, SKJ napisał: Mówisz? Czy może przypomnieć Ci jak się do mnie przymilałeś od samego początku? Nie lubią mnie? Ludzie bez mutacji i łamiący regulamin bo jestem rygorystyczny i nie pobłażam wam niczego. Jest to 2 łączona na mnie i na danzyka także gdzie tu 2x Więcej skarg. A Ty o toksycznosci się nie wypowiadaj bo to ile masz gagów na serwie to jest poezja. 1nie prztmilałem sie tylko "wydawałeś" sie w tedy spoko 2 Co mnie obchodzi ze jestes rygorystyczny polecam ci sie zmienic 3 co maje gagi do tej skargi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) A no i gern nie kłamie ze admini sie nasmiewaja z graczy 1 przykład z arko który podał gern 2ciągłe komentarze po każdej skardze na was Admini nie są pomocni ludzie sie pytają o spadochron sprint itp a oni nic gracze im muszą pomagac a tak nie powinno być Jedyne pomocne i zasłuzone osoby na tym serverze z administracji to DOMINO SŁONIU FROSZTJ KWASIOR ARMANI według mnie reszta adminów out nie nadaje sie i tyle Edytowane 27 Września 2019 przez leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Zamykam na czas rozpatrzenia sprawy. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Wasze wypociny W dniu 27.09.2019 o 17:58, Soniu199225 napisał: sprzedawczyka tak nie bylo W dniu 27.09.2019 o 19:09, DaNzYk napisał: kłamiesz nie do konca W dniu 27.09.2019 o 19:28, GerN napisał: robić co chce nie do konca W dniu 27.09.2019 o 19:29, SKJ napisał: ludzie z jb cos sugerujesz? W dniu 27.09.2019 o 19:29, SKJ napisał: prowokacja zalezy z ktorej strony popatrzysz W dniu 27.09.2019 o 20:00, leon napisał: out nigdy nie bedziesz o tym decydowal Moje Skipowalem wiekszosc demka bo nic sie nie dzialo, najwazniejsze akcje 4:22 Jeden z wielu przykladow prowokacji admina mowiac "Nie ma admina, mozna isc na txt" Wytlumacz mi, czemu? Jako admin chyba powinienes robic wszystko aby gracze nie lamali regulaminu, a nie naklanic ich do tego, nawet jesli to bylo dla smiechu to musisz miec na uwadze ze wieksza ilosc community HNS to jeszcze ludzie bez mutacji, wiec oni nie ujrza sarkazmu. 11:00 sebeq banicja Chlop co sobie wyskoczyl za mape przez przypadek i zglosil to adminowi, a ten mu bana. Ja rozumiem ze admin adminem ale badz tez czlowiekiem, jesli zasady sa lamane nie celowo, a osoba przyznaje sie do tego/przeprasza to nie musisz ZAWSZE egzekwowac kary. Jesli ktos by napisal skarge za faworyzacje w takiej sytuacji to masz moje slowo ze bym ja odrzucil :v 16:00 Skj wbija rozmowa o propozycji na temat mutacji i slowa Skj "Pewnie mama kupila leonowi nowy mikrofon" Nawet nie chce mi sie tego komentowac. Skj i Danzyk mowia o tym nastepne kilka m i narzekaja na to. Sloniu wbija Krotka rozmowa o z jakimis pseudo oskarzeniami - malo wazna sloniu mowi jedno przeklenstwo i Skj od razu "uzywaj kultury jako admin" Sloniu wychodzi Danzyk kilka razy mowi o nowej zasadzie na serwerze "nie naduzywaj mikro po mutacji" gdzie jest to w 100% powazne (XD), potem oczywiscie juz chyba sobie uswiadomil i mowil "przed" No i akcja za ktora osobiscie adminow bym wyjebal bez zadengo ale 26:50 wchodzi maly gracz bez mutacji i mowi czesc po czym szanowni panowie admini HNS drwia z niego mowiac modulowanym glosem nie naduzywaj micro przed mutacja (po 3 razy kazdy) gosc okolo ~11 lat mowiacy jedno slowo Speszony nie powiedzial na danej mapie juz nic Wiecie co? Ja sie rozpisalem w miare bardzo jesli chodzi o skarge ale major da wam pewnie ostrzezenia wiec skoncze tutaj. Zostawiam @ DOMINO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Skarga została przyjęta. ADMINI SKJ i DANZYK dostają ostrzeżenie . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi