Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od decyzji admina odnośnie bana.

Udostępnij

SHZ

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż wczoraj dostałem bana na 5vs5.

Proszę o podanie momentów w demie podczas których niby cheatuję.

Jeśli to potrzebne mogę te momenty wyjaśnić.

Pozdro, automatyk.

EDIT:

Wyjaśnienie akcji z cz-75 za którą dostałem bana.

https://youtu.be/bmfsn6f6HO4

Edytowane przez automatyk

Akcje które można jakkolwiek skomentować 

8:27 - lol? 

8:53 - PPL a flasha rzucić nie umie? :forsenCD:

9:40 -??? Patrzysz się w ziemię nawet nie czekając na przeciwnika, lul

10:00 - dobry timmimg? Po 3s juz idziesz w miejsce w którym na początku bales się pickowac i tak se na środku reload

10:48 - no idk czy to na glowie było 

12:26 - lolekmy granat ma miare profesjonalisty 

14:33 - dobrze wiesz gdzie jest gracz ale boisz sie bo gość stoi na abc

15:31 - granat

16:00 - to co up

17:00 - up

20:12 - no niby nic 

20:49 - dziwne 

27:16 - to co opisał 

Jestem ubt wiec nie podejmuje werdyktu 

1 godzinę temu, Siedem_dni napisał:

Akcje które można jakkolwiek skomentować 

8:27 - lol? 

8:53 - PPL a flasha rzucić nie umie? :forsenCD:

9:40 -??? Patrzysz się w ziemię nawet nie czekając na przeciwnika, lul

10:00 - dobry timmimg? Po 3s juz idziesz w miejsce w którym na początku bales się pickowac i tak se na środku reload

10:48 - no idk czy to na glowie było 

12:26 - lolekmy granat ma miare profesjonalisty 

14:33 - dobrze wiesz gdzie jest gracz ale boisz sie bo gość stoi na abc

15:31 - granat

16:00 - to co up

17:00 - up

20:12 - no niby nic 

20:49 - dziwne 

27:16 - to co opisał 

Jestem ubt wiec nie podejmuje werdyktu 

8:27 - Leci flash, więc wiem że ktoś będzie wychodził lub patrzył tą pozycję. Widzę wroga gdy wychodzi- strzelam

8:53 - może źle wycelowałem, może nie, kto wie. PS. PPL to liga płatna od poziomów faceit 1 -10 więc nie każdy kto gra, ma skill device'a czy pashy. Proste. Nigdzie nie napisałem że gram jak oni.

9:40 - rundę temu jeden stąd wychodził, więc czekam na jego błąd czyli pokazanie się, dodatkowo stoję tak, że on mnie nie widzi, ale ja mam widoczność kilku pikseli na to, czy ktoś stoi na tej ławce czy nie.

10:00 - minęło tyle czasu, że na bank przeciwnik by zrotował, więc wychodzę i przeładowuję.

10:48 - słychać kogoś na gnieździe więc odruchowo skierowałem celownik w tamtą stronę i strzelam na oślep. Na końcu wyjmuję deagla bo zabija on na hita w głowę nawet na daleko. Proste.

12:26 - Ja twoich nade'ów nie komentuję i nie komentowałem :)

14:33 widać krew która tryska z kogoś, kto stoi za filarem, pickuję więc. Nie widzę osoby z daleka gdyż dobrze stanęła w cieniu (nie mam full podjaśnienia w cs:go czy w ustawieniach monitora)

15:31 - bo takie nade'y lecą to od razu cheat? To ty powinieneś mieć vaca już rok temu :):):):)

20:12 - bo cheatów nie mam

20:49 - widać typa z kilometra, a wcześniej zakryto prawą część filara, przez co patrzyłem głównie na lewo, a na prawo tylko kontrolnie,czy ktoś nie wychodzi  zza smokea, potem Mroku kończy robotę.

27:16 - opisałem tą sytuację już wcześniej w filmie na yt:

słychać scope'a za filarem, strzelam dwoma kulami w prawo, potem zauważać NTM'a po lewej stronie, robię flicka (sensitivity 2.65 polecam) i zabijam go w głowę.

CZEKAM NA KOLEJNE OSKARŻENIA :D

• Smutne. 1

To i ja sie wypowiem jako Drugi ACT

Ze słuchawkami było wszystko idealnie słychać. To nie jest PPL czy jakakolwiek inna liga czy mm gdzie trzeba "Tryhardować" (hejt poleci) granaty rzucane 4fun ;v i to ma być oznaka cheata? i tak jak opisał autor tematu przy wysokim sensie da rade flicka takiego walnac (jestem żywym przykladem 4.5sens 1000dpi) mimo tego że słyszał NTM'A za smokiem ponieważ wyciągał granat a chwile przed flickiem zazoomowal (kwestia 0.1/0.2s) ktoś kto ma dobry refleks i farta trafi takie coś.

Jak dla mnie UB next time nie banujcie za 1 akcje która jest fartowna :V NTM nawet nie byłeś na vanishu.

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności