Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwolanie od Bana

Udostępnij

SKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) [Vixa] SKJ
Nick admina:(od którego dostałeś admina) Kwasior 
Długość bana:(Czas bana) 1dzień
Data i godzina:(dostania bana) 08.09.2019 11:59

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Hide And Seek
Powód bana:(podany przez admina) Podobno podawanie danych osobowych
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Mirage

Sytuacja wygląda tak że, chciałem się zwrócić do admina. Admin ma nick KWASIOR(Nie znam go i osobiście już nie chce poznawać....). Więc zwróciłem się do niego STRZELAJĄC MATEUSZ I ODMIANA NICKU, patrz niechcący trafiłem jego dane gdzie powiedziałem sorry nie wiedziałem. To admin zamiast mnie upomnieć czy napisać na pw że to są jego dane. To jako osoba myśląca bym przeprosił. Nie miałem wgl takiego pojęcia. A jak widać admin usilnie chciał pokazać kim to on nie jest i mnie zbanował. 

• Wrr! 1

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=5489&download=auto0-20190908-114946-271586823-seek_mirage-_PL_____ArenaSkilla_____Hide_And_Seek___2_____ws__knife__LiveServer.pl-1222.zip

Generalnie jest najlepiej włączyć od 10 minuty demka. Słychać że nie wiedziałem o tym... 2 sprawa później widać jak admin Kwasior siedzi na TXT jeśli dobrze widziałem nie było podłogi a stał :D

Teraz, Kwasior napisał:

jak składałeś podanie na admina  powinieneś wiedzieć że podawanie danych osobowych jest ban nie zależnie czy to jest admin

Jak już mówiłem nie wiedziałem jak się nazywasz, czy coś, wiedziałem tylko Imię.... A takie zachowanie po prostu jest śmieszne.. Gdy zgłoszenia które dostajesz olewasz niejedno krotnie... Powiedziałem że nie wiedziałem... Tak samo jak bym powiedział nwm... Arnold boczek i ktoś by się tak nazywał nie wiedząc odrazu dasz bana? Śmieszne.... Widać jak bardzo nie dojrzały jesteś

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności