Skocz do zawartości

Majestat

Udostępnij

prezes35

Rekomendowane odpowiedzi

HAHA XDDD.

Tyle odpowiedzi... połowa osób pierdoli mi o hajsie od rodziców, gdzie autorzy takich farmazonów mają po 15 lat XD, to po pierwsze.

Po drugie, dla zainteresowanych nie jestem na utrzymaniu rodziców, mieszkam od dwóch lat sam (rok czasu rodzice dokładali mi miesięcznie kafla na mieszkanie). Teraz będę na 2 roku studiów i utrzymuje się w pełni samodzielnie, jedyne co dostałem przez rok od rodziców to flaszka na urodziny i imieniny. Prowadzę tartak na Opolszczyźnie i to jest moje źródło dochodu, który zapewnia mi całkiem niezłe życie i przywilej zamykania wam mordy liczbami o których nie mówi się nawet przy waszym wigilijnym stole.

Moim pierwszym samochodem była mazda cx-3 w czerwcu zmieniłem samochód na 3 letnią e klasę 220.

Teraz każdy po przeczytaniu początku myśli, o kurwa ty on chyba nie pierdoli od rzeczy, ale nadal wyśmiejmy to udając że nie przeszła nam taka myśl przez głowę, dlatego tylko poproście o poparcie moich słów to z samego rana wrzucę wam nagrania, z tagami, z tekstami jakimi chcecie.

Teraz kolejne pytanie się nasuwa, po co o tym piszę? Bo wkurwia mnie kiedy ktoś nie ma pojęcia o czym i do kogo pierdoli i przewozi się po mnie, gdzie gdyby mnie spotkał to powiedziałbym mi z pokorą "dzień dobry", po wymianie paru słów zrozumiałby że jestem normalną całkiem inteligentną i ułożoną osobą i pewnie skleiłby mi pione. Więc nie wycierajcie sobie mną mordy.

Także niech łepki po 13 lat nie wypowiadają się tak jakby znali mnie i moją sytuację i niech nieco starsze osoby nie próbują zaistnieć w tej małej społeczności moim kosztem, bo mogę was bardzo łatwo wyciągnąć z waszej wirtualnej strefy komfortu.

Po trzecie chętnie kupię serwerownie za uczciwe pieniądze, 15k za twór który przynosi hm z kafla przychodu (tyle szacuję że generują łepki kupujące vipa), odliczając za to 2-3 stówki za hosting miesięcznie, to miejmy nawet te 700zł na czysto. Wartość oczywiście ma techniczna strona, czyli postawienie modów na tyle dobrze że jest grywalne i nie sra serwer bugami to ile 3k?. Mogę dać 8k na jutro, jeżeli właściciel realnie chce sprzedawać, to podkreślam, skontaktuj się ze mną, możemy to ugadać na masę sposobów. Z tych serwów jest chuj nie pieniądz ale zależy mi na pompowaniu zdolności kredytowej, a taki serwer jest idealną maszynką do tego.

Dlatego powtarzam, jeżeli chcesz się dogadać to pisz śmiało, ja mam w piździe kto tu będzie grał kto to będzie prowadził, chcę by obrót kasą z serwerowni przechodził przez moje konto.

• Mikru zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności