oldparent_UWU Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Cześć, mam do zaproponowania nowe mapy bo chyba już te się nudzą hns_summer_house // do zastąpienia Z seek_mix_backyard_PL seek_town // do dodania hide_skyhouse // do dodania Horror House [Hide And Seek] / Do dodania seek_winterday /// do Wyrzucenia Więcej propozycji do map napisze później mam nadzieję że zostaną dodane/wyrzucone/zastąpione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Od tego jest dział żeby dawać propozycje map na HNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldparent_UWU Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 minutę temu, rajek napisał: Od tego jest dział żeby dawać propozycje map na HNS To przeżuć jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, noic0_to_meister napisał: To przeżuć jak możesz Nie mam permisji mogę dać Ci linka do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldparent_UWU Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, rajek napisał: Nie mam permisji mogę dać Ci linka do tematu to podaj wkleje tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 https://forum.arenaskilla.pl/topic/114-propozycje-map-na-serwer-hide-and-seek-2/?page=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldparent_UWU Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 minutę temu, rajek napisał: https://forum.arenaskilla.pl/topic/114-propozycje-map-na-serwer-hide-and-seek-2/?page=2 a mógłbyś pomóc jak usunąć ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 36 minut temu, noic0_to_meister napisał: a mógłbyś pomóc jak usunąć ten temat? Ten temt nie jest do usunięcia. Tam się składa propozycję map wraz z linkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi