Kominiarz Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze)CzarnaKominiara Nick admina:(od którego dostałeś admina)rafal120172 Długość bana:(Czas bana)Permentny Data i godzina:(dostania bana)nie wiem bo mnie nie było przytym Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)nie wiem Powód bana:(podany przez admina)Czitujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)nie wiem Jeszcze dam wycinek z konsoli You have been banned from this Server by Admin rafal120172. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Nowaczek [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1619233293 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.0.66.130 ' [AMXBans] =============================================== Ktoś miał podobne IP dlatego ja też mam bana Proszę o szybką reakcję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 wut? Wykonano10.02.2019 - 17:42:48 trochę mineło więc bez ub. (jezeli ktokolwiek inny sądzi inaczej może otworzyć) Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi