pumbacycu Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: pumba&cycu Nick admina: DOMINO Długość bana: PERMANENT Data i godzina: 31.08 br. około godziny 14:30 chyba Serwer: HNS#2 Powód bana: brak kultury, przyznanie sie do cheatów (mimo, że zartowałem i na cheatach nie grałem, jedynie kiedyś, ale to stare czasy), nadużywanie mikrofonu itd. Mapa: Nie wiem, bo mnie nie było podczas banicji. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez pumbacycu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumbacycu Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 zaluje bardzo, fajny serwer to jest, odbanujcie, bo nie mam na czym grac, obiecuje poprawe I SWEAR. 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zostałeś zbanowany na mapie nuke która była grana ok godz 15:20 30.08.19 ponieważ widziałem te demko i stwierdziłem że używasz wspomagaczy link do demka: demko seek_nuke_old 14:55-15:32 30.08.19 mapa: seek_nuke_old 8:00 - celuje w stronę gracza ale nie wie jak tam wejść 13:45 - ta sytuacja wydaje się mocno podejrzana 20:16-przyznanie się do grania na wh ok 23-cia min gracz podpowiada chociaż na nuke jest włączona komenda mp_forcecamera 1 - chyba wiadomo o co chodzi (wh) 1: przy ewentualnym UB nie spodziewałbym się muta/bana krótszego niż 1 dzień 2: przy braku UB i rozpoznaniu twojej obecności na hns poleci ban na ip 3:jeżeli stwierdziłeś że ban na ip niewiele da bo użyjesz VPN-a to możesz się zdziwić 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Zachowujesz sie niepoważne na serwerze. Krzyczysz , zdradzasz pozycję graczy i po zobaczeniu tego demka jestem pewien że używałeś wspomagaczy . Moim zdaniem nie masz nic do obrony. Sorry ale moim zdaniem nie zasługujesz na unbana. 2 Kolega wyżej opisał już sprawę z jego WH, wystarczyło poczekać na ACT, bo za krzyczenie na serwerze nie ma perma. ;) Spam. Przez raven, 1 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Brak Unbana. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi