Alfons1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick:JANUSZ KORWIN MIKE KRÓL Nick oskarżonego: вαяtuś https://steamcommunity.com/id/tenshi02/ Opis sytuacji: Admin wywalił mnie z serwera żebym zmienił nick po czym wszedłem ponownie i zaczął mnie straszyć banem ewidentnie admin jest po jednej stronie politycznej.Według mnie jest łamanie wolności słowa jest to ewidente złamanie art. 14, 25, 49, 53 oraz 54 Konstytucji RP. Czyli jest to przestępsto.Według mnie admin powinien zostać zdegradowany. JEST TO WYRAŻANIE MOICH POGLĄDÓW POLITYCZNYCH!! Serwer:Hide Seak#2 Dowody:Pan admin Houdini_xD i pan Domino potwierdzą sytuacje ewetualnie demko Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez matias Po wejściu na serwer zrobił to też administrator Houdini_xD więc licze na podobny wyrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Jak w ostatniej skardze na bartusia jest poruszony temat poglądów różnorakich. Podchodzi to pod obraze ,ponieważ większość osób wie ,że Janusz Korwin-Mikke nie za bardzo szanuje feministek i może to kogoś obrażać ,że masz taki nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Każdy ma prawo do swoich poglądów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 skoro @ DOMINOjest dowodami to zostawiam to jemu skarge zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Skarga została przyjęta. Edytowane 1 Września 2019 przez DOMINO 3 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi