Fenomenalny Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Nick: Fenomenalny. ArenaSkilla.pl Nick oskarżonego:yohny [admin] Opis sytuacji:Admin jest na ukryciu gość w tt kampił na mnie zgłaszałem gracza co kampił mówiłem na mikrofonie a admin nic.. Dowody: deathrun_dev 17;59 przed ostatnia runda tej mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoDo Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Fenomenalny ma racje. Admin na sm_ukryj , gracz zgłaszał ,że koleś na niego kampi a admin nic. PIsze bo grałem na tej mapie i wszystko widziałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Admin będący na sm_ukryj powinien pomagać graczom lecz jest też możliwość że admin miał afk. Nie było mnie tam więc nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 36 minut temu, BlueFox Arenaskilla.pl napisał: Admin będący na sm_ukryj powinien pomagać graczom lecz jest też możliwość że admin miał afk. Nie było mnie tam więc nie wiem. Jeżeli admin był afk to powinnien poinformować graczy chociaż o tym.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jeśli admin nie pomagał to pewnie poszedł na chwilę afk. Trzeba czekać aż admin wypowie się na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nie da się sprawdzić czy admin będąc na sm_ukryj był afk czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi