raperzafryki Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Nick: raper z afryki Nick oskarżonego: zwariowany wiktor Opis sytuacji: Cały czas szedłem sikretem na shifcie,po czym zwariowany wiktor podszedł w celowany i mnie zabił, większość osób z jb wybuchła na czacie pisząc : info. Oskarżony posiada wh lub wykorzystał info podane na pv Serwer: JB Dowody : Demko 19:00 - 19:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Byłem przy tym, ale zobaczę demko i dopiero będzie decyzja Zamykam możliwość odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ewidentnie dostał info, lecz nie mam jak dojsc kto mu to info dał, bo bylo duzo osob na serwerze. Jako iz on tylko to info dostał - ban na 60m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi