DoDo Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Nick: CichoCiemny Nick: Mateusz Opis sytuacji: gracz o nicku lord biedy nadużywał mikrofonu a Mateusz zamiast go od razu mutować to w połowie mapy dał mu knebla a nie muta. Serwer: deathrun v1 Dowody:demo godzina 22:22 deathrun_extreme 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondynek Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 na tak, lord biedy naduzywal ciagle i mowil nie naduzywac a mateusz go zakneblowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomirak Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) na tak admin przez połowe mapy dał knebla a nie muta graczowi który nadużywa mikrofonu dobry admin Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez ziomirak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Dobra zaczne od tego wchodze na serwa i mowia mi sio mateusz bo chcieli skracac i byla nie zla patola i nie moglem tego ogarnąć bo bylem sam a dalem mu gaga nie chcacy bo sie pomylilem a mialem gaga dac komus innemu mialem mu dac muta za nadyzwanie a w konsoli mialem sm_gag ale nie ma tego gaga od tamtej mapy ktorej jest zgloszenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Była mapa extreme jak mateusz mówi był tylko jeden admin na graczy, można pomyśleć, że na tej mapie można było skracać to jeszcze mateusz opisując miał komuś dać gaga, ogarniać czat i czat głosowy. Sam byłem kiedyś na jb i wielu innych graczy, też nie dawałem sobie rady bo było zamieszanie. Mateusz jak gracze mówią do ciebie abyś wyszedł bo chcą skracać, nie słuchaj się ich i rób to co najważniejsze czyli pilnować porządku. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi