desza Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: kacperek Nick oskarżonego: @ Tetsuya Opis sytuacji:Nie skróciłem i dostałem bana. Serwer: DR v1 Dowody:Demo 15:56 mapa extreme Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Deshayiere 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Widzialem ze skrociles... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 11:45 - skrócil dostał slaya 12:10 - według mnie nie skrocil po czym admin mówi - Kacperek skrocil, masz bana Admin był w Tt i tak szczerze to nie widział czy @Deshayiereskrocil Po kilku s dostał bana za "skracanie" Gdy ktoś z serwera zapytał się za co on odpowiedzial "obrazal mnie wcześniej" - sytuacja nie miała miejsca Administrator całą mapę mówił pisz skargę do kogokolwiek kto miał jakiś problem do niego, oraz że po jednej skardze i tak degrada nie dostanie więc @ Michal645zmień to Zostawiam sprawę m@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @ TetsuyaJeżeli nie widziałeś jak skrócił to nie dawaj bana. co do mówienia "jak macie problem to piszcie skarge" dogadajcie się jakoś czy coś, a nie mówisz innym żeby pisali skarge. Skarga została przyjęta - Admin dostaje upomnienie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi