Dixit1337 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Nick: DixitUsługa: Kredyty (31k)Data nabycia: 19.01.2019 (19:15 - 19:20 )Serwer: Deathrun v1Opis problemu: Gdy wysłałem sms'a za 30zł (sprawdzałem 2x razy) dostałem kod gdy chciałem go wpisać wystąpił Error że kod jest błędny (też sprawdzałem 2x razy) i nie mam pojęcia co teraz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Stary, miałem ten sam błąd i wystarczyło, że były same cyfry nie zauważyłem dalej 1 literki i cyferki, sprawdz czy masz to samo. Jak pomoglem to repke można zostawic 3. Zakazane jest proszenie o reputację w postach i we wpisach. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez raveN zlamanie regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 8 minut temu, Kostek napisał: Stary, miałem ten sam błąd i wystarczyło, że były same cyfry nie zauważyłem dalej 1 literki i cyferki, sprawdz czy masz to samo. Jak pomoglem to repke można zostawic Niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxDA Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Musisz poczekać na Właściciela serwera tak sie zdarza coraz więcej osób zgłasza błedny kod VIP, Kredytów poprostu kod nie działa . Też tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Osoby, których temat nie dotyczy niech się nie wypowiadają, a autor tematu niech spokojnie czeka na odpowiedź jednego z Właścicieli Sieci. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Podaj mi oba kody na pw wraz ze swoim linkiem do profilu steam i serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Zero odzewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi