Matiees Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Nick: Matiees Imię: Mateusz Wiek:17 Doświadczenie w moderowaniu: No mam troszkę doświadczenia ale nie zbyt wiele. Lecz chciałbym pomóc innym członkom tej grupy. Trzeba udoskonalić to forum by nie było najgorsze tylko najlepsze. Coś o sobie : Mam na imię Mateusz i pochodzę z Krakowa. Mimo iż mam 17 lat Imprezuję , Gram , uczę się , gram na komputerze i wiele innych rzeczy które udoskonalam codziennie. Każde porażki i zwycięstwa zaliczam że trzeba iż podnieść się z porażki i cieszyć się ze zwycięstwa. Już gdy będę miał 19 lat pójdę na studia. Zawsze lubię się zaprzyjaźniać z nowymi kolegami , przyjaciółmi. Myślę że to wystarczy. Co zrobiłeś dla ArenySkilla : Teraz gdy mam szansę być początkującym moderatorem próbuję jak najwięcej pomagać w potrzebach. Lubię bardzo grać na serwerach ArenySkilla. Niestety już zbanowałem dużo graczy na arenaskilla DeathRun v2 klasy lecz nie chcę by inni łamali jej regulamin który został napisany przez Arenę. Kontakt: Forum , steam [Matiees] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W dalszym ciagu brak miejsc. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi