word.exe Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)word.exe Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem osobą kulturalną, godną rangi administratora, umiem świecić przykładem dla innych graczy. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) ok 2, 2 i poł roku Jak długo gram w CS:GO?: ok 8-9 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnie Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)//www.gametracker.com/player/word.exe/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 7/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198872157250/ Mikrofon: (Tak/Nie)tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak przeczytałem i zapoznałem się z zasadami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Apliaknt musi grać aktywnie na serwerze 33minuty w tygodniu to troszkę za mało. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi