Szumi Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Witam chciałbym złożyć podanie na admina ! Dane: 1.Nick : Szumi 2.Wiek : 17 lat (w lutym 18 ) 3.Chciałbym otrzymać admina z 2 podstawowych powodów po pierwsze często gram na serwerze arena skilla retakes i bardzo żadko spotykam mody a jednak zdarzają się cheaterzy na serwerze którzy niszczą nam współną gre a gdy bym miał moda to poleciał by szybki banik i po sprawie. Druga sprawą dlaczego chciałbym dostać moda to fakt że chciałbym nauczyć sie administrowania serwerem i zobaczyć jak wygląda wgrywanie pluginów itd. 4.Doświadczenia w adminowaniu prawie nie posiadam miałem tylko znajomego który miał serwer i tylko mu pomagałem łapać cheaterów i banować, jednak mogę zapewnić że szybko się ucze szczególnie jak sprawia mi to przyjemność. 5.W cs'a gram już bardzo długo zacząłem w 2015r. i łącznie mam z 4000h w csa jednak obecnie posiadam inne konto na którym mam około 500h. 6.Na serwerze najczęściej gram wieczorami lecz w tygodniu gram żadko , a w weekedny w różnych godzinach ale najczęściej rano. 7.LInk GT: https://www.gametracker.com/player/Szumi/185.30.124.110:30016/ 8.Znajomość SM: 2/10 (nie pamiętam wszystkich na pamięć) 9.Link prfil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198262450911/ 10.Mikrofon : po co komu admin bez mikro :p 11.Kontakt : Najlepiej na steam 12. Regulamin: No wiadomka że tak. Jak coś umiem też robić stronki jakby jakiś problem czy coś. Jeśli zostane przyjęty proszę o kontakt na stema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi