Ciosek Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Ciosek Nick oskarżonego: SebaSajujanim Opis sytuacji: Wymieniony wyzej gracz posiada multi admina a miał w przeszłości 2 blokady vac Serwer: HNS, Only Awp Dowody: https://steamcommunity.com/profiles/76561198974245097, https://steamcommunity.com/profiles/76561198972321393 Wiem że to są tylko jego nicki, ale np dowód że to on jest w pierwszym koncie jest w grupie AS na Steamie. @ Dank @ RupTaK Edytowane 30 Lipca 2019 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Fury* Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Tak to prawda zainspirowalem sie skarga na owego admina ma vaci na kontach i znajomych z AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Na HNS admin już odebrany. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Ciosek też ma Vaca na innym koncie a ma admina 😊 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Tak pierwsze konto jest moje vac za skinchengera co do drugiego profilu nie jest ono moje.Nie wiem skad wziąłeś drugie konto zapewne wpisałeś w przeglądarkę nick SebaSajujanin i ci wyskoczyło to wstawiles tutaj otoz nazwa SebaSajujanin nie jest moją autorską nazwą więc takich profili moze byc duzo.Dodam do tego ze również masz vaca na innym koncie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Ja mam vaca, ale mam admina ponieważ była szybka rekrutacja gdzie osoby z vac banem mogły składać podanie, juz tu więcej nie komentuje żeby nie robić spamu Edytowane 30 Lipca 2019 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 16 minut temu, Ciosek napisał: Ja mam vaca, ale mam admina ponieważ była szybka rekrutacja gdzie osoby z vac banem mogły składać podanie, juz tu więcej nie komentuje żeby nie robić spamu Ale,masz vaca 2 Wiemy, spam. Przez raven, 30 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3 godziny temu, SebaSajujanin napisał: Ale,masz vaca A TY DOWNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgodnie z regulaminem jestem zmuszony odebrać Ci uprawnienia administratorskie. Przykro mi @ SebaSajujanin, ale muszę się dostosować ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Admin zostal zdegradowany. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi