PompkaBiceps Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Nick: Mów Mi POMPKABICEPS Nick admina: Matysiak Długość bana: 7 dni Data i godzina:28.07.2019 12:25 Serwer: Jailbreak Powód bana: Działanie na niekorzyść serwera. Mapa: [13:25]SK4N3R: bedziecie robic dalej bedzie ban na miesiac a pozniej perm ale pompka byl z Wami na TSie = czyli wszystko planowaliscie jak wywalic serwa XXXXXXXXXD Odnosząc się do tego wyżej dostałem bana na 7 dni za to że siedziałem na ts a xaxa na 1d bo z nami nie siedział trochę beka xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 5 minut temu, GietPompkaBiceps napisał: trochę beka xd Dokładnie Brak ub 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi