-Valeera- Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) Nick:-Valeera- Nick admina:Kostek Długość bana:24godziny (1440min) Data i godzina: 26,07,2019 godzina 20:57 Serwer: JailBreak Powód bana: Mass FK na wiezniach Mapa: jb_dustv50 Opis sytuacji: na mapie podanej powyrzej w sekrecie (mianowicie w miejscu gdzie znajduja sie dwa przyciski do zabijania CT lub TT) poprzez podpuszczenie i niewiedze o zakaz zabijania TT guzikiem otrzymalem bana na 24 godziny a wedlug regulaminy ktory pozwole sobie przytoczyc " 4. Celowe zabijanie więźniów guzikiem: W przypadku kogoś z drużyny Strażników - CTBan od 60 do 360 minut. W przypadku więźnia - Ban od 60 do 360 minut. " powinienem byl dostac blokade od 1 godziny do 6 a nie 24 w tej sytuacji prosze o rozpatrzenie mojego odwolania oraz pragne dodac ze podczas przepraszania w polowie pierwszego slowa dostalem owa blokade Edytowane 26 Lipca 2019 przez -Valeera- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Przyznaję poniosło mnie i dałem ci 1440 A powinienem na Max 360. Jeżeli przejales się tym bardzo napisz na mnie skargę zniose każda kare i wiek że popełniłem błąd. Odbanowalem Cię i dałem ci bana znów lecz skroconego na 360, proszę o zamkniecie tematu i jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi