protohype Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nick: Protohype .Nick oskarżonego: DoDoOpis sytuacji: Admin wbil i zaczał wyzywac, odnosic sie bez szacunku do innego gracza.Dowody: hltv deathrun_darkwoods czas od 9min do 8min godzina 16:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Admin DoDo ledwo co wbił na serwer zaczął wyzywać gracz i ich rodzinę. Zostawiam go rangą wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoDo Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Wiem wyzywałem ale to było tylko do marszala i Vortexa dla żartów ale i tak mnie to nie usprawiedliwia ;/. Wiem jak chciałem sie po wyzywac to na pv. Źle postąpiłem przepraszam. Więcej sie to nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoDo Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Proszę o ostatnią szanse. Będę teraz się odnosił do innych z kulturą i szacunkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dałem Ci ostatnią szanse, ale ją zmarnowałeś. Admin zostaje zdegradowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi