czarny Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nick: 《 czarny 》 Imię: Jakub Wiek: 14 Doświadczenie w moderatorowaniu: Zerowe, lecz zawsze musi być ten pierwszy raz w życiu. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Dużo, pare godzin dziennie z tego co mi się wydaję. Coś o sobie: Mam na imię Jakub mam 14 lat. Chodzę do 3gim. większość wolnego czasu podczas jesieni i zimy poświęcam na komputer, słuchając muzyki czy grając w CS'a ze znajomymi, bądź na serwerach AS. W okresie letnim w ciągu dnia poświęcam zdecydowanie więcej czasu na komputer, wiadomo. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Raczej nic takiego byłem zwykłym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Aplikant musi posiadać na swoim koncie co najmniej 25 napisanych postów. Aplikant musi być aktywny na Forum. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi