Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina

Udostępnij

Kopek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ♛ KopeK ♛ 

Nick oskarżonego :☆Miczu#Miły☆

Opis sytuacji: Dostałem muta za ,,Obraze'' na 120 minut bez żadnego upomniena bo powiedziałem ,, Przestań skakać bo sie zgwałce''  A to nie jest obraza :))

Serwer: Deathrun v1
Dowody: Mapa deathrun_familyguy jakos tak 

końcówka mapy

Edytowane przez KopuS
  • Smutne. 1

rzeczywiście dobry pomysł na żart powiedzieć "bo cię zgwałcę" do dziewczyny, nastepnym razem pomyśl zanim powiesz coś "dla żartu" a najlepsze jest to, że gdy to  usłyszała wyszła z serwera 

Edytowane przez Szjawir
  • Smutne. 1

Ja i gracze usłyszeli "bo cię zgwałcę", gracz kopek znany mi z 3 lata, na starym forum miał ponad 100 mutów, teraz też trochę ma https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:148983566&advType=steamid.

Mimo tylu banów, mutów, gagów nic się w nim nie zmienia. Mut na 120 minut to i tak jest mało bo wdłg regulaminu:

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) i tego punktu kiedyś nie było

Jeśli osoba notorycznie dostaje mute/gag/ctban i nie ma żadnej poprawy w jej zachowaniu - perm mute/gag/ctban (w zależności co wcześniej otrzymywał)

więc jakby to było jakiś czas temu to bym skorzystał z tego punktu regulaminu :/.

Więc myślę, że kara i tak jest zamała. Nie chce mi się więcej pisać na temat gracza Kopuś bo każdy wie jaki jest 🙅‍♀️

@ MiczuMilyto jest obraza? kogo/czego on obrazal?

to grozba 
skarga odrzucona bo mute w teorii sluszny 
nastepnym razem po prostu ostrzegaj zeby ogarnal sie a nie dajesz na 2h mute z bomby

Spoiler

btw zobacz sobie historie blokad kopka, 2 mute maj, 0 czerwiec, ten drugi w licpu i co?

ty chcesz perma mu dac czy co?

Odrzucona 

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności