Kopek Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) Nick: ♛ KopeK ♛ Nick oskarżonego :☆Miczu#Miły☆ Opis sytuacji: Dostałem muta za ,,Obraze'' na 120 minut bez żadnego upomniena bo powiedziałem ,, Przestań skakać bo sie zgwałce'' A to nie jest obraza :)) Serwer: Deathrun v1 Dowody: Mapa deathrun_familyguy jakos tak końcówka mapy Edytowane 21 Lipca 2019 przez KopuS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szjawir Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) rzeczywiście dobry pomysł na żart powiedzieć "bo cię zgwałcę" do dziewczyny, nastepnym razem pomyśl zanim powiesz coś "dla żartu" a najlepsze jest to, że gdy to usłyszała wyszła z serwera Edytowane 21 Lipca 2019 przez Szjawir 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @ MiczuMilyopisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FxToJa Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 No naprawdę grozisz gwałtem? I mówisz że to nie obraza? Ciekawe poczucie humoru 1 To nie jest obraza, spam. Przez raven, 22 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) Mówienie dla "żartu" bo cię zgwałcę do dziewczyny jest obrazą. Dobry pomysł Edytowane 21 Lipca 2019 przez doxiak22985 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ja i gracze usłyszeli "bo cię zgwałcę", gracz kopek znany mi z 3 lata, na starym forum miał ponad 100 mutów, teraz też trochę ma https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:148983566&advType=steamid. Mimo tylu banów, mutów, gagów nic się w nim nie zmienia. Mut na 120 minut to i tak jest mało bo wdłg regulaminu: Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) i tego punktu kiedyś nie było Jeśli osoba notorycznie dostaje mute/gag/ctban i nie ma żadnej poprawy w jej zachowaniu - perm mute/gag/ctban (w zależności co wcześniej otrzymywał) więc jakby to było jakiś czas temu to bym skorzystał z tego punktu regulaminu . Więc myślę, że kara i tak jest zamała. Nie chce mi się więcej pisać na temat gracza Kopuś bo każdy wie jaki jest 🙅♀️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @ MiczuMily nie znasz mnie osobą jaką jestem teraz to że ona przedłużała to nie jest moja wina ty nic z tym nie zrobiłeś i sie zdenerwowałem się każdemu mogą ,,puścić nerwy'' 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 3 minuty temu, KopuS napisał: @ MiczuMily nie znasz mnie osobą jaką jestem teraz to że ona przedłużała to nie jest moja wina ty nic z tym nie zrobiłeś i sie zdenerwowałem się każdemu mogą ,,puścić nerwy'' to było to zatrzymać dla siebie. 1 Spam Przez 7days, 21 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @doxiak22985 ale moze tez by dał bana za przedłuzanie a nie ją faworyzuje tak czy siak skarga nie dotyczy ciebie :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @ KopuS nie było zgłoszenia ani nikt nic nie mówił, że przedłuża i pomimo nie obecności siedzę na serwerze jako jedyny admin więc sam wszystkiego nie jestem w stanie ogarnąć lelz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 @ MiczuMilyto jest obraza? kogo/czego on obrazal? to grozba skarga odrzucona bo mute w teorii sluszny nastepnym razem po prostu ostrzegaj zeby ogarnal sie a nie dajesz na 2h mute z bomby Spoiler btw zobacz sobie historie blokad kopka, 2 mute maj, 0 czerwiec, ten drugi w licpu i co? ty chcesz perma mu dac czy co? Odrzucona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi