Matysiak Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Nick: Matysiak Nick oskarżonego: KgP Opis sytuacji: Gracze cały czas się wyzywają, spamią. piszą abyśmy się zabili itp. a admin nie reaguje. Gdy napisałem do Admina "Kgp może mute"? to on napisał "Komu" na co ja zareagowałem "XD". Serwer: 2Maps Godzina: 17:00-17:10 Od rundy 13:14 Dowody:Wystarczy sprawdzić demko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jako że ja mam mało czasu, a @ Mati ◕◕jest sam, proszę o wykazanie się 3 panów z rekrutacji Rozpiszcie demko, a ubt to sprawdzi. Spoiler @ Hemoglobina @invi @ Nice One ta skarga: @ Hemoglobina 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Obejrzałem całe demo zamiast podanej przez ciebie rundy, ponieważ nic się tam nie stało. Shamil- Nadużywał ciągle mikrofonu. Faze Olofmeister- Wyzywał i przeklinał na czacie. ksiovv- Wyzywał i przeklinał. Tomek ziomek- Wyzywał i przeklinał. Jedynie gdzie admin @ KgPzawinił i nie wypełnił swoich obowiązków to jak gracz Faze Olofmeister wyzywał i przeklinał na czacie. Jeśli potrzeba mogę sprawdzić jeszcze raz demko i podać rundę w której gracze nadużywali mikrofonu, przeklinali i wyzywali oraz podać w której rundzie admin @ KgPzawinił. Edytowane 19 Lipca 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) 11 minut temu, Hemoglobina napisał: Obejrzałem całe demo zamiast podanej przez ciebie rundy, ponieważ nic się tam nie stało. Nie no podałem od tej rundy, ale fajnie że obejrzałeś całe demko :3. Edytowane 19 Lipca 2019 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 @ KgPopisz jak z twojej strony to wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) dengu Skarga została przyjęta. Edytowane 21 Lipca 2019 przez Siedem_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi