Anonim Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) Nick:Anonim Nick oskarżonego: @ Naturale指事 Opis sytuacji: spamił sm fire Serwer: jailbreak Dowody: ib_new_chernobyl 21:35 około 5 runda chyba. Sam sie przyznaje. Edytowane 18 Lipca 2019 przez Anonim 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 przyznaje się raz to zrobiłem nie będę się z tym krył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 No i co ja mogę ci zrobić. Powinienem ci dać bana i każdemu co spamił, aleeeee skoro się przyznałeś dostajesz ostrzeżenie i nie rób już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi