Macioll Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) PiraniaV13 Only AWP Imię: Kamil Wiek: 14 Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) W moderowaniu mam małe ale ogarniam wszystkie komendy, posiadałem swój serwer więc w razie czego moge dać jakąś paczke. Umiem nawiązywać kontakt co wiąże się z tym, że będzie mi lepiej rozwiązywać problemy pomiędzy graczami. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Będę mógł być nawet cały dzień jak by była potrzeba. Myślę, że dziennie około 10h czasem nawet i 15h. Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Cześć, jestem Kamil i mam 14 lat. Mam dużo zainteresowań między innymi skakanie na rowerze oraz informatyka. Jednak moim głownym hobby/zainteresowaniem jest Pływanie, robie to na codzień i myśle, że jestem w tym dobry. Mieszkam w województwie Mazowieckim w Warszawie. Mam psa Yorka który się bawi Tiffi. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Narazie mało bo tylko grałem, mam zamiar kupić Vip'a oraz dać paczkę jak pisałem. Dawałbym rade jakieś składki dawać jak by była pilna sprawa. Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować): Discord - Kamiś#7524 oraz messenger ale to bym podał w wiadomości prywatnej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Aplikant musi mieć co najmniej 15 lat. Aplikant musi posiadać na swoim koncie co najmniej 150 napisanych postów. Aplikant musi być aktywny na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi