Skocz do zawartości

[Odrzucone] (Początkujący moderator) PiraniaV13

Udostępnij

Macioll

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) PiraniaV13 Only  AWP
Imię: Kamil
Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) W moderowaniu mam małe ale ogarniam wszystkie komendy, posiadałem swój serwer więc w razie czego moge dać jakąś paczke. Umiem nawiązywać kontakt co wiąże się z tym, że będzie mi lepiej rozwiązywać problemy pomiędzy graczami.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Będę mógł być nawet cały dzień jak by była potrzeba. Myślę, że dziennie około 10h czasem nawet i 15h.
Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Cześć, jestem Kamil i mam 14 lat. Mam dużo zainteresowań między innymi skakanie na rowerze oraz informatyka. Jednak moim głownym hobby/zainteresowaniem jest Pływanie, robie to  na codzień i myśle, że jestem w tym dobry. Mieszkam w województwie Mazowieckim w Warszawie. Mam psa Yorka który się bawi Tiffi.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Narazie mało bo tylko grałem, mam zamiar kupić Vip'a oraz dać paczkę jak pisałem. Dawałbym rade jakieś składki dawać jak by była pilna sprawa.
Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować): Discord - Kamiś#7524 oraz messenger ale to bym podał w wiadomości prywatnej.

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności