I must kill you :) Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nick oskarżyciela:I must kill you Nick oskarżonego:luks Opis sytułacji: admin daje permy za obrazę i inne Dowody:wystarczy spojrzeć na wczorajszego bana którego dał i jeszcze kilka innych podajże 12.06 Ps.Sorki jeśli jest zły wzór ale robię to na telefonie☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 No ogólnie to potwierdzam Każdy dostał ub z takimi powodami (4) @ SchMidTadmin drv2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 ta ja wiem ale wszystkie permy ktore dalem to pozniej odbanowalem i generalnie nikt sie nie zloscil na mnie za to. Pierwszy raz mialem admina i poprostu musialem sie zapoznac z komendami. Mam swiadomosc swoich bledow i obiecuje ze permow nie bedzie essa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Admin otrzymuję ostrzeżenie. Następna taka sytuacja zakończy się degradacją. Jeżeli nie potrafisz jeszcze banowac przez konsolę banuj przez sm_admin lub na czacie .!ban jest to o wiele prostsze. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi