TiFu Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nick: Mateusz lub TiFu Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem bardzo aktywnym, pomocnym oraz miłym użytkownikiem. Potrafię na tsie spędzać nawet do 12 godzin dziennie. Doświadczenie w adminowaniu: Admina na waszym tsie miałem już nie raz, zawsze byłem jednym z tych najbardziej aktywnych i pomocnych. Na tsie potrafię siedzieć o takich godzinach o których inni admini śpią np: 3/4/5/6 w nocy, dziennie spędzam na tsie nawet do 12godzin. Mikrofon: TAK Steam: Na steama rzadko wchodzę jeśli ktoś by miał jakąś sprawę to niech napiszę na forum lub niech znajdzie mnie na tsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi