PAPIESZZAWIADAKA Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nick: Yanke$ Arenaskilla.pl Imię: Hubert Wiek: 15 Dlaczego miałbym otrzymać tą rangę?: Chciałbym pomóc Właścicielom Arenyskilla jak i pomóc graczom, którzy są nowi w grze. Jestem ogarnięty i spędzam dużo czasu na takich serwerach. Jak długo gram w CS:GO?: Gram od roku 2015, lecz miałem przerwę półtora roku i teraz powróciłem i zostaję na stałe. Ile czasu spędzam na serwerze?: Jestem dostępny codziennie w godzinach od 9/10 do 21. Znajomość komend: 7 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198973477127/ Kontakt: Facebook, Instagram, forum, ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Zły dział brak lingu GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi