Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: 「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄

Nick oskarżonego: Matt_eusz

Serwer Hide ans Seek #2

Opis sytuacji: Pan admin naduuzywa slapy (sm_admin) 

Matteusz slapuje gracza noob ktory jest na txt i nie reaguje na zgloszenie ode mnie na nooba za łamanie regulaminu serwera po czym nie daje  mu żadnego ostrzeżenia

Dowody: demko 5 minuta mapy

hide_inferno_night_b03_1 

Godzina rzeczywista: około 17:54

Edytowane przez Kubus_

Może wypowiem się tu w kilku zdaniach:

A więc sytuacja wyglądała tak, że "NOOB" szukał jako TT, i z tego co mi powiedział wpadł on "przypadkowo" na txt (nie wiem czy tak było, bo aktualnie żyłem). Ale zaufałem mu to ogarnięty gracz na hns.

Jeśli chodzi o zgłoszenie na gracza Nooba to go nie zauważyłem(bo aktualnie slapowałem nooba), a po drugie dźwięk od powiadomienia zagłuszyli mi inni gracze.

Myślę, że jest to skarga trochę z dupy bo w końcu chciałem pomóc szukającemu wyjść z TXT...

skoro poszło zgłoszenie powinneś go ostrzec albo zbanowac za txt lecz nic z tym nie zrobiles po czym slapowałeś go do bólu niewiedząc czy jest na txt czy nie mówiąc to do mnie w grze. Slapowanie na ostatnia minute mapy? Jeszcze tak ciągle? Przynajmniej przez 20sek jak nie więcej po czym skończyła się runda a gracz dalej stał na txt nie dostał ani slaya ani ostrzezenia z twojej strony. A poza tym od kiedy admin moze ufac graczom? Hmm powinieneś to sprawdzić a nie odrazu slapujesz co wychodzi z tego samo naduużywanie sm_admin jakby przyszedl jakis nowy gracz na serwer i by wpadł na txt to też bys slapował odrazu?

Edytowane przez Kubus_

1. To ja jestem adminem na hns nie ty, wiec to ja decyduje co robie z graczem.

2. Slapowałem go dwiema seriami po jakies 3,5sec.

3. Gracza nooba slaynalem po tym jak mi powiedzial ze nie da sie z tamtad wyjsc, wiec nie wkrecam mi tu kitu.

4.Może nie powinienem mu ufam ale znam go od 5 miesiecy, wiec watpie zeby mnie oszukal.

5. Wtedy byłem jako ostatni  chowajacy , wiec nie moglem w zaden sposob sprawdzic tego  czy dany gracz tam wpadl umyslenie czy przypadkowo.

6. Jeśli by to byl nowy gracz ktory "szuka"(chowajacych nie slapuje jak wpadna na txt) to oczywiście zebym go wyslapowal.

Edytowane przez Matt_eusz

Teraz po dokładnym obejrzeniu stwierdzam, że teleport który powinien cofnać gracza na mape nie zadziałał(z tego co pamietam, czasami lubial nie zadziałać). Tak samo jak kubus mowil ze noob jest na txt nie bylo prawda, bo to nie sa txt tylko tp. Więc uwazam, ze dobrze postapilem w tamtej sytuacji, i skarga na mnie jest bezsensowna..

• Smutne. 1
Poczekaj na decyzję UBT i oszczędźcie sobie już odpowiedzi, bo sprzeczać możecie się w nieskończoność.

Przez raven,

Mapa inferno night ma wszedzie txt jakbyś niezauwazyl panie adminie a to ze tam jest tp gdzie byl nie oznacza tego ze jak sie spadnie na dół to nie sa to txt. Wiec nie da sie przypadkowo spaść na txt.

Edytowane przez Kubus_
  • Haha! 1

Spadając na dół z tej "wieży" gracz NOOB był na txt. Jak pisał wyżej @ Matt_euszmożliwe że teleport nie zadziałał. 

Ale gdy @ Matt_eusznie wiedząc gdzie jest gracz NOOB nie powinien go slap'ować.

20 godzin temu, Matt_eusz napisał:

Jeśli chodzi o zgłoszenie na gracza Nooba to go nie zauważyłem(bo aktualnie slapowałem nooba), a po drugie dźwięk od powiadomienia zagłuszyli mi inni gracze.

Nie raz @ Kubus_mówił że gracz NOOB jest na txt, tego też nie słyszałeś?

Ogólnie bana nie daje bo myślę że to było przypadkowo, ale następnym razem niech gracze sami się zabijają komendą "kill" w konsoli.

Aby slap'ować gracza powinieneś przynajmniej wiedzieć gdzie on jest.

17 godzin temu, Matt_eusz napisał:

Tak samo jak kubus mowil ze noob jest na txt nie bylo prawda, bo to nie sa txt tylko tp.

Gdyby to nie były textury to było by stamtąd wyjście...

Admina za te slap'owanie zostawiam rangom wyższym.

Edytowane przez Mati ◕◕
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności