MonSteRacZeQ Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nick: MonSteRacZeQ Wiek: 16 1/0dlaczego ja mam otrzymać Admina ? ponieważ jestem kulturalny, spokojny, tolerancyjny, nie wyzywam młodszych ja jestem po prostu oazą spokoju 2)moje doświadczenia : byłem już adminem na serwerach, i wmiarę ogarniam 3.)jak długo gram w cs ? gram już grubo 5 lat 4.)w jakich godzinach grasz najczęściej 1,10,15.20. 5.)NIE MOGĘ ZNALEŚĆ 6.) 3/10 7.) posiadam Microfon 8.) tak przeczytałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 14 minut temu, MonSteRacZeQ napisał: ZNALEŚĆ 14 minut temu, MonSteRacZeQ napisał: Microfon Nie sądzę, abyś miał te 16 lat, ale niech Ci będzie. Brak linku GT i linku do profilu Steam, poza tym wzór jest po to, aby go skopiować, a nie przepisywać z tak okropnymi błędami. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi