Tajemniczy_Kubus Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ✞ Kubuś✞ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Poniewaz umiem pogadac z graczmi,umiem sie dogadac, Ponieważ często zdarza się gdy gram, że jakiś dzieciak gada bez mutacji i czasami trafi się jakiś cheater i chcą po prostu pomóc adminą. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) zajmowałem się kiedyś tym na tym forum arena+klasa Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zaczynam grac na tym serwerze bede gral czestabo sa wakacjie. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam:https: //steamcommunity.com/profiles/76561198884034793 Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Brak linku GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi