HIDDEN Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Typ Grafiki: Grafika tła Tematyka: Boku No Hero Academia Wymiary: Na forum Kolorystyka: Ciemna Napis/y: H1dden Inne uwagi: Jeżeli można to chciałbym aby napis migał (pojawiał się i znikał i tak w pętli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Jest to pierwsza moja praca tego typu, starałem się jak mogłem. https://imgur.com/a/vCtE2TK Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Deshayiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Dzieki Desha. Sprawad do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi