Nikt Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Nick:ENAPOKAZツ Nick oskarżonego:ѕђαя¥ Opis sytuacji:Gracz shary nadużywa mikrofonu oraz podpowiedział mi ze mam plecy i zabiłem jak mi podpowiedział gracza #NOOB Serwer: only AWP Dowody:jak będzie demko to dam a godzina około 16:40 koło godziny 16:59(koniec mapy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Potwierdzam to ale to było tak samo jak z tb że nadużywasz mikrofon ale z tymi plecami to było tak że chciałem cie zabić żebyś się odwrócił ale nie wiedziałem że gracz noob wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 ze nadużywam to okej ale nie podpowiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 To było tak że chciałem cie zabić tak jakby z zaskoczenia to powiedziałem żebyś się odwrócił ale nie spodziewałem się gracz noob szybciej do cb dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Poczekajmy na demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 5 godzin temu, Shary napisał: To było tak że chciałem cie zabić tak jakby z zaskoczenia to powiedziałem żebyś się odwrócił ale nie spodziewałem się gracz noob szybciej do cb dojdzie no dobra ale nie powinienes tak gadac jak wiedziałeś ze gracz noob jest obok cb 5 godzin temu, Shary napisał: Właśnie że nie wiedziałem że jest za mną i się zdziwiłem jak go zobaczyłem dobra poczekajmy na demko https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=4123&download=auto0-20190627-164215-1782687505-awp_lego2_tower_csgo-_PL_____ArenaSkilla____Only_AWP_GoMod__TR128_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1658.zip demko 1 Lacze trzy posty w jeden. Przez raven, 27 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 5 godzin temu, ENAPOKAZツ napisał: no dobra ale nie powinienes tak gadac jak wiedziałeś ze gracz noob jest obok cb Właśnie że nie wiedziałem że jest za mną i się zdziwiłem jak go zobaczyłem A i oczywiście zasługuje za muta i to nawet godzinnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Shary Mute 30m - naduzywanie ✪ʍᴑᴑƒϐϑ Gag 120m - obraza Ciosek Mute 60m - naduzywanieSkarga przyjeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi