Kwasior Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ciosek Ciosek najprawdopodobniej obejrzał denko z wczoraj gdy ja ,gern i Merfest38 weszliśmy na txt żeby dać fraga szukającemu który wskoczył tam za innymi graczami było to koniec rundy . W ciągu całej mapy wychodziło na txt ok 7 osób i tylko my w tylko w troje dostaliśmy bana.My tylko raz.Moim zdaniem to jest faworka i uwzięcie się na graczy. Merfest38,Gern,Kwasior, Kasia denko z mapy które może sprawdzić każdy admin z hns` ok 13 mapa inferno new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1 @ Ciosekniech się wypowie 2 mógł na SM ukryj siedzieć i dać bany tylko tym co widział 3 zastosuj się do wzoru Spoiler Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCZi Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCZi Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1 orto 2 wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Nie dałem innym osobom bana bo jeszcze ich na serwerze nie widziałem ale spokojnie mam ich nicki zapisane więc jak ich zobaczę na serwie to dostaną bana, nie dałem im bana przez SID ponieważ nie mogę znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 txt - ban wchodziliscie - dostaliscie bany Faworki nie ma bo @ Cioseknada reszcie jak to napisalSkarga do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi