blooo Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Siemano Ktoś mógłby mi wyjaśnić sens dawanie kicka na retake za "Grę na fragi". Owego dostałem grając po TT po zabiciu gościa z administracji. *Do gościa admina który dał mi kicka - Nie potrafisz wyjaśnić z jakiego powodu dostałem tego kicka i wypominasz mi "prowokacje" płacząc że masz wszystko nagrane pozdro. Jak coś to mg zmienić serwer ale niech właściciele ArenySkilla wiedzą, że ich serwer przez takich jak ty jest i będzie gorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zostałeś kicknięty za nie pomaganie koledze z drużyny i granie solo, jest to błąd Admina, bo jakby nie patrzeć nadal broniłeś Site'a. Admin dostaje upomnienie, gdyż granie "nie teamowo" nie jest zabronione w regulaminie naszego serwera. Przepraszamy za całą sytuację i postaramy się, aby sytuacja jak ta się już nie powtórzyła, gdyby jednak się tak stało napisz skargę na Admina. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi