Smerfik Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) :Smerfik Wiek: 10 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) :na serwerze jest łamana konstytucja i gracze rozmawiają bez mutacji wchodzą na tekstury Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) : jeszcze nie miałem okazji ale moge się przekonać jak to jest Jak długo gram w CS:GO?: 143 godziny CSGO? W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 14:00 w górę Mikrofon Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/Smerfik casedrop.eu csgoatse.com/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 2/10 Link do profilu Steam: Nick: (Na jakim grasz na serwerach) :Smerfik Wiek: 10 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) :na serwerze jest łamana konstytucja i gracze rozmawiają bez mutacji wchodzą na tekstury Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) : jeszcze nie miałem okazji ale moge się przekonać jak to jest Jak długo gram w CS:GO?: 143 godziny CS:GO?:W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 14:00 w górę Mikrofon Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)https://www.gametracker.com/player/Smerfik%20casedrop.eu%20csgoatse.com/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 2/10 Link do profilu Steam: STEAM_1:0:501782994 Mikrofon(Tak/Nie): TAK Czy przeczytałeś regulamin Admina?:Tak hideandseek#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. §5.3. Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon. §5.5. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi