Tornado Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nick : Zyzgak McQueen Wiek : 15 :c Dlaczego ja mam otrzymać admina? Ponieważ jeżeli mogę, to jestem codziennie na serwerze, dzięki czemu mógłbym pomagać w pilnowaniu porządku. Często zdarzają się też afkerzy, którzy wpisują w konsoli +left i nie są oni przez to wyrzucani z serwera. Doświadczenie w adminowaniu : Nowicjusz, jedynie to o co podpytywałem różnych adminów. Jak długo gram w csgo: Od 2015 r, łącznie 2k godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze? : Bardzo różnie, ale przeważnie pomiędzy 16-18 i 20 +, ale teraz będą wakacje więc mogę tak naprawdę cały dzień Link GT : 1. STARY NICK 2. AKTUALNY NICK Znajomość SM : 3/10 Link do profilu Steam : LINK Mikrofon : Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina : Oczywiście Oprócz tego pragnąłbym zauważyć, e na serwerze nie ma obecnie 5 adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nie mogę znaleźć nicku na którym grasz aktywnie Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi