K0nDzIuS Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Czy mogłby zostac na deathruna dodany taki napis "KOLEJKA:" i np. jak ktos przejdzie mape to pisze KOLEJKA : K0ndzius i osoby które przejda mape moga atakowac tt tylko w kolejnosci wedlug kolejki. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez K0nDzIuS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Bardziej nadawał by się dział propozycje do tego niż pytania i problemy ale myślę że jak najbardziej mogłoby się to przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0nDzIuS Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 29 minut temu, SchMidT napisał: Bardziej nadawał by się dział propozycje do tego niż pytania i problemy ale myślę że jak najbardziej mogłoby się to przydać wiem ,ale nie moglem znalezc xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Na nie, ponieważ na dr'ze v2 mapy przechodzisz w parę sekund więc ludzie by tylko przedłużali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 jak ci zalezy to napisz propozycje w serwery cs 1.6>dr v2>propozycje ale to raczej nie przjedzie, @ Mathy napisal dlaczego, ode mnie rownież na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi