air0 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: ¥ Air0 ¥ Nick admina: ▂ ▃Piotr▃ ▂ Długość bana: 30min Data i godzina: 09.06.2019 , 11:4x Serwer: Deathrun v2 Powód bana: odbijanie Mapa: nie wiem Chcę dodać, że zrobiłem to przypadkowo, nawet o tym nie wiedziałem, wiem że mi się popsuje reputacja na serwerze, połowa serwera mnie nie będzie lubiła, ale chce to wyjaśnić. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez kot103wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 1. Ban minął 2. Co tutaj wyjaśniać, sam przyznałeś się że złamałeś regulamin, więc nie widzę dalszego sensu aby było to otwarte. CLOSE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi