RUMUN_Andrzej Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Nick:RUMUN Andrzej Nick oskarżonego: ȼƶąяɲ¥ https://steamcommunity.com/id/jakubekczarny/ Opis sytuacji: rozpocza zabawe katyn, stal przed nami i w ten sposub zabil 3-5 tt wedlug mnie to sa freekille albo faworyzacja no bo wieznie widzieli czy celuje w nich czy nie. Na dodatek na poczatku rundy mial troche nie wypazona morde. to bylo na drogiej rundzie (0:1) Serwer: JailBreak Dowody: demo jb_facebook okolo 14:50 Edytowane 4 Czerwca 2019 przez KOTEK zapomnialem ze jest roznica godzinowa u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Poprawiam godzine na 14 : 50 oraz potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Byłem nad nimi więc nie powinni mnie widzieć a napewno nie widzieli do kogo celuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 3 godziny temu, czarny napisał: Byłem nad nimi więc nie powinni mnie widzieć a napewno nie widzieli do kogo celuje. więźniowie wpisali !mirror i wszystko widzieli źle przeprowadziłeś zabawę- następnym razem ustaw się za więźniami nie będę karał za 2 FK - UPOMNIENIE btw. popraw słownictwo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi