Criskoxxuツ borufka Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 nick: Criskoxxuツ borufkawiek: 16dlaczego ja mam otrzymać admina ?: chciałbym otrzymać admina ponieważ jestem cały czas na serwerze , a kiedy na serwerze nie ma żadnego admina na serwerze nie panuje porządek.Chciałbym pomóc ! doświadczenie w adminowaniu : posiadam, byłem już adminem na tym serwerzejak długo gram w CS:GO?: 2,116w których godzinach najcześciej gram na serwerze?: od 15 - 20 coś takiego link GT:https://www.gametracker.com/player/Criskoxxuツ borufka/185.30.124.110:30040/znajomość sm: 4/10 identyfikator steam: STEAM_1:1:147181719mikrofon: takkontakt: steam,forum czy przeczytałeś regulamin Adminów?: tak 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Powstrzymaj się na drugi raz i ogarnij ?, na TAK. Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Często na txt wchodzisz. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi