SSver Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Nick: SSver Nick oskarżonego:✓Kayarashi✓ Opis sytuacji: Ziomek wyzywa,robi fk, nie wykonywuję życzeń, nie otwiera celi, i wogule nie ogarnia Serwer: jb Dowody: demko godz 18:50 Mapa: kuc coś tam // jb_kucukisyan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 W sumie on bardzo nie wyzywał Ale w czasie 2 minut powiedział słowo ku**a około 20 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Po obejrzeniu demka proponuje: Kayarashi - Mute (240 min) za Nadużywanie przekleństw (szczególnie k**wa) + Obrażanie. Kayarashi Ctban (30 min) - według mnie nie wykonał życzenia które miał SSver. SSver - Gag(30 min)- Prowokowanie Ostateczną decyzje podejmuje ktoś z UBT. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 On wgl jest wulgarną osobą na serwerze i często robi fk, według mnie powinien zostać ukarany ctbanem na dłużej bo często jak mu mówię że robi fk to mi odpowiada "Najwyżej dostanę ctbana i tak mnie jakiś admin przeniesie" 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) 9 godzin temu, Michal645 napisał: Po obejrzeniu demka proponuje: Kayarashi - Mute (240 min) za Nadużywanie przekleństw (szczególnie k**wa) + Obrażanie. Kayarashi Ctban (30 min) - według mnie nie wykonał życzenia które miał SSver. SSver - Gag(30 min)- Prowokowanie Ostateczną decyzje podejmuje ktoś z UBT. Ctban 30 min???? Za 6 fk w przeciągu kilku minut XD I według ciebie pisanie "kulturka" to prowokacja nieźle Edytowane 1 Czerwca 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 ✓Kayarashi✓ obrażał i wykazywał się brakiem kultury. za to zachowanie dostanie mute'a na 180 minut. ✓Kayarashi✓ nie robił FK -jeśli są dwie osoby w TT, strażnik może prowadzić rundę, tak samo jeśli więzień otworzy cele. -jeśli chodzi o życzenie SSvera brzmiało ono: [SWAT] SSver : ssver to bóg [SWAT] SSver : mow [SWAT] SSver : k? ✓Kayarashi✓ powiedział "ssver to bóg" więc wykonał życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi