Sebolek_R Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Witam nie wiem czy dobrze rozpocząłem temat ale tu mi pasuje, Poszukuje serialu "Charnobyl" nie musi być po polsku najlepiej cały sezon. Na HBO Go są tylko 3 odcinki a wiem ze można darować już wszystkie, ktoś się orientuje gdzie można pobierać filmy ?? Polecicie jakieś stronki, niestety torrenty u nas widzę umierają, jak znalazłem całkiem dobrą stronę to film po 3 dniach jak nie uda się pobrać całego umiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 https://www.filmweb.pl/serial/Czarnobyl-2019-799827/episodes Wszędzie znajdziesz tylko 3, bo tylko tyle na ten moment miało premierę. Następny jest jutro a ostatni piąty już odcinek 3 czerwca. Wszystkie źródła, które mówią, że gdzieś wyciekły pozostałe odcinki to na 99% fejki tak jak ma to miejsce przy serialach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebolek_R Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Dzięki za info a znacie może jakieś dobre stronki z serialami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Oczywiście wszystkie oficjalne źródła, ale jak nie masz do nich dostępu to polecam fili.cc (bez adblocka i cryptoblockera nawet nie wchodź). Oprócz tego, jeśli lubisz oglądać bez ograniczeń playera online i z napisami to torrenty eztv.ag + napisy24.pl. Nielegalnych źródeł masz multum, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę „seriale online”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi