_-Marcin-_ Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Nick:_-Marcin-_ (Na jakim grasz na serwerach) Wiek:19 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Chciałbym dostać admina dlatego że mało adminów i jestem bardzo często. Na tym serwerze(Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu:kilkoma godzinami gram w Cs 1.6 wieć znam 6 lat (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?:1 godz lub 2 godziny W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:weekendy 10-11 godz od poniedziałku do piątku 15-16 godzina Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)https//gametracker/player/oski35 Link do profilu Steam: (Link do swojego profilu steam)1:88451391 Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina oraz Serwera?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_-Marcin-_ Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Najlepiej zrobiłem jak mogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 składać podanie na serwer CS 1.6 w dziale JB CS:GO brak GT na 100% kłamiesz z wiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi