Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na Administratora

Udostępnij

Greed

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Greed / EshuTV

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, uczciwą a także rzetelną. Dodatkowym atutem jest to że posiadałem Admina Przez jakiś czas na owym Serwerze.

Trzeźwo myślę i nie jestem niesprawiedliwy. Z reguły przed dokonaniem decyzji zastanawiam się i sprawdzam wszystkie fakty.

Doświadczenie w Adminowaniu: Całe doświadczenie zawdzięczam Właśnie tej serwerowni ( Yamakashiemu, Dab'owi, Hudra oraz Ench'owi).

Jak długo gram w CS:GO: Ciężko to określić, z 2/3lata Lekką ręką. Niestety przez ostatnio czas nie miałem czasu i długi czas nie grałem z powodu szkoły, a ostatnim czasem Wyjazdem za granice w celach Zarobkowych.

W których godzinach gram na serwerze?: Ciężko to określić Od paru dni powróciłem na serwer mówiąc szczerze ale na pewno zawitam na dłużej ponieważ bardzo przyjemnie mi się gra na HNS#2. Nawiązując do Pytania, to w prawie każdym wolnym czasie prawie będę się opiekował serwerem.

Link GT: Pierwszy jest go GT ze starego Konta https://www.gametracker.com/player/EshuTV/185.30.124.110:30040/
Drugi Link jest do Pierwszego nicku jaki zmieniłem ze względu upomnienia o reklamę. https://www.gametracker.com/player/EshuTV CsGo-skins.com/185.30.124.110:30040/
   Coś obecnego nie może mi wyszukać ale to nie problem chyba Sprawdzić tego. ( Mam nadzieję że Te z Drugiego konta się zaliczą i że jakoś tym zapunktuje).

Znajomość SM: Moja znajomość jest mniej więcej na skali 7/10. Też trochę przez jakiś czas pozapominałem ale wszystko jest do przypomnienia. ;)

Identyfikator Steam: STEAM_0:1:75057678 

Mikrofon: Tak

Kontakt: Konkretnie preferuje Steam ewętualnie forum.

Czy przeczytałeś Regulamin Serwera: Tak, przeczytałem regulamin Serwera oraz zapoznałem się z taryfikatorem Ban'ów.

Dodając coś od siebie : Mam nadzieję ze da rade przymknąć oko na GT z obecnego konta i że Iż ów czas kiedy byłem adminem nie było ze mną problemów to mam nadzieję na pozytywne oceny.
Pozdrawiam. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności