Greed Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nick: Greed / EshuTVWiek: 19 skończone Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, uczciwą a także rzetelną. Dodatkowym atutem jest to że posiadałem Admina Przez jakiś czas na owym Serwerze. Trzeźwo myślę i nie jestem niesprawiedliwy. Z reguły przed dokonaniem decyzji zastanawiam się i sprawdzam wszystkie fakty.Doświadczenie w Adminowaniu: Całe doświadczenie zawdzięczam Właśnie tej serwerowni ( Yamakashiemu, Dab'owi, Hudra oraz Ench'owi).Jak długo gram w CS:GO: Ciężko to określić, z 2/3lata Lekką ręką. Niestety przez ostatnio czas nie miałem czasu i długi czas nie grałem z powodu szkoły, a ostatnim czasem Wyjazdem za granice w celach Zarobkowych.W których godzinach gram na serwerze?: Ciężko to określić Od paru dni powróciłem na serwer mówiąc szczerze ale na pewno zawitam na dłużej ponieważ bardzo przyjemnie mi się gra na HNS#2. Nawiązując do Pytania, to w prawie każdym wolnym czasie prawie będę się opiekował serwerem.Link GT: Pierwszy jest go GT ze starego Konta https://www.gametracker.com/player/EshuTV/185.30.124.110:30040/ Drugi Link jest do Pierwszego nicku jaki zmieniłem ze względu upomnienia o reklamę. https://www.gametracker.com/player/EshuTV CsGo-skins.com/185.30.124.110:30040/ Coś obecnego nie może mi wyszukać ale to nie problem chyba Sprawdzić tego. ( Mam nadzieję że Te z Drugiego konta się zaliczą i że jakoś tym zapunktuje).Znajomość SM: Moja znajomość jest mniej więcej na skali 7/10. Też trochę przez jakiś czas pozapominałem ale wszystko jest do przypomnienia. Identyfikator Steam: STEAM_0:1:75057678 Mikrofon: TakKontakt: Konkretnie preferuje Steam ewętualnie forum.Czy przeczytałeś Regulamin Serwera: Tak, przeczytałem regulamin Serwera oraz zapoznałem się z taryfikatorem Ban'ów. Dodając coś od siebie : Mam nadzieję ze da rade przymknąć oko na GT z obecnego konta i że Iż ów czas kiedy byłem adminem nie było ze mną problemów to mam nadzieję na pozytywne oceny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Brak aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi