Greed Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jak W tytule, chciał bym sie zapytać o rekrutację na Amina serwera.Mianowicie, wracam po długiej przerwie od grania w Gry, i w sumie fajnie było by Znowu dostać admina żeby zwalczać tą dzisiejszą młodzież. I dokładne moje pytanie brzmi czy w takiej sytuacji da się przymknąć oko na wiektóre warunki Regulaminu Przyjęć. Jeżeli coś to zmieni to za czasu w którym byłem adminem miałem nick: EshuTVMoże kojarzy mnie Yamakashi. Ew na pewno ktoś ze starszej Administracji jak Ench Strachu Dab Kamyk Z góry dziękuje za Odpowiedz, jak i zatwierdzenie postu. z Poważaniem Greed / EshuTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zależy od właścicieli major adminów i/lub opiekunów danego serwera napisz o jakie warunki regulaminu ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 11 minut temu, Greed napisał: żeby zwalczać tą dzisiejszą młodzież. Co ty chcesz banować każdego poniżej 18 roku życia?XD Złóż podanie w odpowiednim dziale stosując się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 @Greed Zależy na które warunki, jeśli Ci chodzi o np aktywność to po prostu podanie złóż jak już będziesz mieć odpowiednią, ważna jest też opinia graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dobra aktywność i dobre zachowanie na serwerze i składaj podanie Bo wiem, że pozostałe wymagania spełniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi