KubuS Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nick: KubuS Wiek: 14 w lutym 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: chciałbym dopilnować serwera Doświadczenie w adminowaniu: Mam Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: nmg określić ale długo gram na jb Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Szop] KubuS/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3,5/10 Identyfikator Steam: na ta chwile nie mogę dać Mikrofon: mam Kontakt: Forum mess skype ts Czy przeczytałeś regulamin Admina?: jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na nyet, twoja aktywnosc ostatnio to smiechawa.tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 -aktywność jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Teraz, Secret_Service napisał: Aplikacja została odrzucona. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi