WolfTeam Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Propozycja to: modyfikacja ilości zdobywania kredytów za czas spędzony na serverze, zabójstwa, wygrania rundy Treść: chce aby ilość została zwiększona ponieważ na serverze bez ruletki ciężko jest zdobyć kredyty, większość graczy wyłudza kredyty ponieważ ciężko im jest uzbierać na jakiś model, jeżeli ilość ta została by zwiększona moim zdaniem problem rozwiązał by się sam i aktywność na serverze byłaby większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Tak czy siak odrzuca ta wiec na TAK 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 I tak raczej będzie odrzucona ale jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) po co to zmieniac zeby kazdy miał 100k kredek? aktualne zdobywanie kredek jest ok nie za dużo nie za mało Jestem Na NIE Edytowane 9 Maja 2019 przez ♛ KopuS ♛ Arenaskilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Na każdym serwerze na arenie zarabianie wygląda tak: Zwykły gracz bez VIPa/SVIPa - 2 kredyty VIP - 4 kredyty SVIP - 6 kredytów No i w nocy jest jeszcze x2. Chcecie zaproponować większą ilość zarabianych kredytów to piszcie propozycje zmiany tego na każdym serwerze. Może przejdzie, w co wątpię. Ja nie będę zmieniał tego tylko na hns. Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi