krzychu12338 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Nick: Nick admina:Yamakashi Długość bana: 7DNI Data i godzina:04.05.2019 00:18 Serwer: jb Powód bana: Bugowanie fajek, działanie na niekorzyść serwera. Mapa: Nie pamiętam Nie rozumiem zdania o co chodzi z tym bugowaniem fajek , bo oczywiście zgadzam się z tym że , działałem n niekorzyść serwera ale to nie ja wynalazłem buga z fajki na - tylko ktoś inny wiec chyba powinienem mieć tylko jak inni na 2dni a nie na 7 , mi tylko inni ludzie przelewali fajki i ja też . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 4 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Ban skrócony do 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 4 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi